Δίαιτα στις γιορτές;

 - Περιστατικά

Και κάπως έτσι ο συνονόματος Μανώλης, κατάφερε τις διακοπές, να κάνει το μεγάλο άλμα. Προς τα κάτω. Είδε τις διακοπές σαν τη μεγάλη ευκαιρία να κινητοποιηθεί και να αυξήσει τη δραστηριότητα του.

Τι και αν τα γλυκά κυκλοφορούσαν στο σπίτι; Τι και αν συμμετείχε σε όλα τα εορταστικά γεύματα, που έτσι κι αλλιώς λόγω συνθηκών ήταν περιορισμένα; Αυτός απλά ακολούθησε τις βασικές αρχές του προγράμματος διατροφής που είχαμε ορίσει. Ακόμα και όταν βρισκόταν σε μεγάλα εορταστικά γεύματα έκανε τις σωστές επιλογές χωρίς περιορισμούς και χωρίς αποκλεισμούς.

Έτσι απλά και εύκολα όχι μόνο κατάφερε μέσα στην περίοδο των εορτών να χάσει σχεδόν δύο κιλά αλλά παράλληλα έφτασε τον πρώτο στόχο του τα 20 κιλά μέσα σε τέσσερις μήνες.

Και φυσικά συνεχίζει για τον επόμενο. Είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη το πως κάποιος εφαρμόζοντας την μεσογειακή διατροφή και ενσωματώνοντας απλές αλλαγές στην καθημερινή του διατροφή μπορεί εύκολα να αλλάξει τη σχέση του με το φαγητό και να διαμορφώσει ένα καινούργιο πλαίσιο διατροφής.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search