Τεμπέλικη τυρόπιτα
Τυρόπιτα η αγαπημένη. Ένα φαγητό χαμένο στα βάθη της διατροφικής μας παράδοσης.
Μια τυρόπιτα φτιαγμένη από τα πιο απλά υλικά που μπορεί να βρει κανείς, χωρίς φύλο και το βασικότερο με ελάχιστο κόπο και στοιχειώδη προετοιμασία.
Αυτή η τυρόπιτα είναι ένα ιδανικό ελαφρύ γεύμα και μια εξαιρετική επιλογή για σνακ στο σχολείο αλλά και στο χώρο της εργασίας. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τη συνταγή με τα μυρωδικά της προτίμησής σας. Όπως επίσης και να πειραματιστείτε με το τύπο του τυριού που θα χρησιμοποιήσετε.
Υλικά για 4-5 μερίδες
Παρασκευή
Θρυμματίζουμε την φέτα σε ένα μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί που έχουμε βάλει λίγο λάδι.
Ψήνουμε για περίπου 30-40 λεπτά σε θερμό αέρα (180 βαθμούς) , μέχρι να ροδίσει.
Διαστάσεις ταψιού 40Χ30
Recent Posts