Τα επεξεργασμένα κρέατα έχουν συσχετιστεί με τον καρκίνο. Προκαλούν αυξημένο κίνδυνο ορισμένων τύπων καρκίνου, ιδιαίτερα του παχέος εντέρου. Τα επεξεργασμένα κρέατα είναι εκείνα που έχουν [...]
Κοτόπουλο. Κάτι που μπορείς εύκολα να βρεις σε πολλές και διάφορες μορφές. Με μια απίστευτη ποικιλία μαγειρικών συνταγών. Ένα τρόφιμο εκτός από τα πλούσια θρεπτικά συστατικά μπορεί να προσφέρει [...]
Αγγουράκι τουρσί. Η νοστιμιά, και όχι μόνο, της σαλάτας. Το δοκίμασα για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια. Σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι, μια καθαρή Δευτέρα. Τα έφτιαχνε μόνη της μια θεία μου. [...]
Αν κάποιος αφιερώσει λίγο χρόνο και περιηγηθεί στις σελίδες του διαδικτύου θα μπορέσει να δει πολλές και διαφορετικές χρήσεις διαφορετικών τροφίμων. Διαφορετικές τεχνικές, διαφορετικά πιάτα, [...]
Με αυτό το κορίτσι όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά, η αγωνία της ήταν τόσο έντονη που πραγματικά με σόκαρε. Το πρώτο που με ρώτησε ήταν “Θέλω να χάσω. Θα τα καταφέρω;” Σχεδόν [...]
Για πολλούς η βασική προϋπόθεση για να χάσουν βάρος και κιλά, είναι να φάνε λιγότερο. Αρκετές φορές πολύ λιγότερο από αυτό που πρέπει κανονικά. Για άλλους κλειδί της επιτυχίας είναι απλά να [...]
Στο γραφείο μου όσοι έχουν έρθει, έχουν βιώσει το βάσανο μου. Τις μυρωδιές από έξω. Όχι, όχι δεν είναι κάποια δυσάρεστη οσμή αλλά οι μυρωδιές από τις γειτονικές κουζίνες. Που ομολογώ ότι είναι [...]
Και ποιος δεν τα έχει δει, ή δεν έχει παρακολουθήσει διάφορους διάσημους και μη να τα παρασκευάζουν στις κουζίνες των σπιτιών τους. Τα σπιτικά σφηνάκια τζίντζερ είναι η νέα μόδα που διαδίδουν [...]
Κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων , πολλά άτομα παρουσιάζουν αλλαγές στο βάρος τους λόγω διαφόρων παραγόντων. Συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών συνηθειών, της σωματικής [...]
Η εβδομαδιαία προετοιμασία για το φαγητό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να διευκολύνετε την τήρηση ενός προγράμματος υγιεινής διατροφής. Να πως και εσείς μπορείτε να [...]
Έχουμε μάθει να αποφεύγουμε το σκοτάδι. Να φοβόμαστε να κυκλοφορούμε στα σκοτεινά και να σε έχουμε συνδέσει το σκοτάδι με κάθε τι αρνητικό. Γι αυτό παντού έχουμε προσθέσει άπλετο φως ακόμα και [...]
Το ακρυλαμίδιο είναι μια ουσία που μπορεί να σχηματιστεί φυσικά από χημικές αντιδράσεις σε ορισμένα είδη αμυλούχων τροφίμων, μετά από μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες. Ανάμεσα στα τρόφιμα με [...]