Θέλεις να δεις πως είναι τα 45 κιλά απώλεια βάρους;

 - Περιστατικά

Τι πρέπει να κάνεις για να χάσεις 45 κιλά

Μπορείς να δεις πως είναι τα 45 κιλά απώλεια βάρους;

Θα πρέπει να δεις την απόφαση για αλλαγή ζωής, Την θέληση να πάρεις πίσω κομμάτια ζωής που έχει στερηθεί, πράγματα που μπορούσες να κάνεις αλλά σήμερα λόγω κιλών δεν μπορείς πιά να απολαύσεις.
Θα πρέπει να κοιτάξεις πρώτα όλα τα δύσκολα που εμφανίζονται μπροστά σου. Συνήθειες χρόνων, διατροφικές συμπεριφορές που έχουν ριζώσει. Λογικές και τρόπους σκέψης για το πως είναι το φαγητό και τι σημασία έχει για σένα. Πράγματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να αφήσεις πίσω σου για τα καλά.

Μα είναι δυνατόν να συμβεί;

Ναι. Με πιστή εφαρμογή του προγράμματος. Με αφομοίωση της νέας λογικής και αποδοχή όλων των αλλαγών που πρέπει να γίνουν. Βήμα βήμα. Σιγά σιγά. Από το πιο απλό, να πίνεις κάθε μέρα το νερό που πρέπει, μέχρι και του ότι το φρούτο είναι το απογευματινό σου και όχι η σοκολάτα.
Αλλά να κοιτάς μπροστά. Χωρίς να φοβάσαι να παραδεχτείς τα λάθη και να κατανοείς τι πρέπει να κάνεις για να το διορθώσεις.
Με απλή Μεσογειακή Διατροφή. Με κανονικό φαγητό όπως όλη η οικογένεια. Χωρίς άγχος για τα κιλά. Μόνο με αποφασιστικότητα ότι πρέπει να ανατραπούν όλα τα λάθη που σε οδήγησαν σε αυτό το σημείο αλλά και σε έφεραν στο “έως εδώ, πρέπει να αλλάξω”.
Και τότε θα δεις πως είναι να χάνεις 45 κιλά.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search