5 βήματα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής

 - Άρθρα

5 βήματα για καλύτερη διατροφή

Και έρχεται η στιγμή που αποφασίζεις να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής. Μπορεί γιατί δεν αισθάνεσαι καλά με το σώμα σου. Αλλά και γιατί διαπιστώνεις ότι με το πέρασμα του χρόνου έχει αυξηθεί το σωματικό σου βάρος και αυτό αρχίζει να σε ενοχλεί.

Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές, η προσπάθεια δεν ξεκινάει, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να κόψεις το φαγητό. Η και να στερηθείς αγαπημένα σου φαγητά. Άλλοι πάλι με παλαιότερες εμπειρίες έχουν την εντύπωση ότι πρόγραμμα διατροφής ή δίαιτα σημαίνει αυτόματα και πείνα. Όμως όλα τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο απλά και εύκολα ξεκινώντας με μικρά και σταθερά βήματα.

Το ζητούμενο δεν είναι η μεταβολή στη ζυγαριά αλλά η διαφοροποίηση του τρόπου που χειριζόμαστε το φαγητό. Αλλά και το πώς οργανώνουμε τη λήψη της τροφής στη διάρκεια της ημέρας.

Ξεκινήστε την προσπάθειά σας ακολουθώντας πέντε μικρά απλά βήματα στην καθημερινή σας διατροφή. Και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Όχι γιατί θα δείτε τα πρώτα σημάδια διαφοράς επάνω σας αλλά γιατί θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να αλλάξετε τη ζωή σας εντάσσοντας σε αυτή απλούς διατροφικούς κανόνες.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search